De Bedrijfsdrumband


De workshop De Bedrijfsdrumband bewijst dat teambuilding erg leuk en laagdrempelig kan zijn. Het doel van deze ludieke workshop is om met het hele bedrijf of als afdeling als drumband door de straten te gaan. Collega’s maken elkaar mee in een vrolijke setting en tegelijkertijd wordt er een beroep gedaan op hun originaliteit, creativiteit en muzikaliteit. Zo leer je elkaar op een heel andere manier kennen, wat de onderlinge band kan versterken.


"Om grote dingen te bereiken, heb je twee dingen nodig: een plan en net niet genoeg tijd.” Leonard BernsteinInhoud van de workshop

De Bedrijfsdrumband start met het instuderen van een aantal marsen onder deskundige begeleiding. Nadat iedereen de marsen onder de knie heeft volgt het daadwerkelijke marcheren. Optioneel wordt iedereen in een marchingkostuum gehesen en vervolgens gaat het hele team de straten van de vestigingsplaats door. De workshop is daarmee niet alleen een leuke manier om de teamontwikkeling te vergroten, maar zet tegelijkertijd het bedrijf op een ludieke manier op de kaart.